×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Danska topplagen säkrar sista platserna i Blast Premier Spring-finalerna

1
Astralis och Heroic vann de sista avgörande kvalmatcherna i Blast Premier Spring-gruppspelet.
Under söndagen spelades de sista två avgörande kvalmatcherna i Blast Premier Spring-gruppspelet. I slutändan blev det de två hemmalagen Heroic och Astralis som knep de sista platserna i säsongsfinalerna senare i vår efter vinster mot BIG och OG.

Med Blast Premier Spring-gruppspelet färdigspelat står det nu klart vilka 6 lag som säkrat en plats i säsongsfinalerna och vilka 6 lag som tvingas kämpa om en plats i finalerna genom Blast Premier Showdown. För svenskhoppet Ninjas in Pyjamas blev turneringen inte någon lyckad historia resultatmässigt då laget slutade på en delad sistaplats och därmed tvingas spela Blast Premier Showdown i april.

Lag som kvalat till Blast Premier Spring Finals 2023
G2 Esports
Faze Clan
Team Vitality
Astralis
Heroic
Natus Vincere

Artikelbild: Jak Howard/Blast
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..