×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

THREAT hyllar dev1ce i intervju: "Trodde vi skulle vinna en Major"

1
Den svenska coachen lyfte Nicolai "dev1ce" Reedtz till skyarna när han deltog i HLTV Confirmed.
Tidigare i veckan gästade den svenska före detta Ninjas in Pyjamas-coachen Björn "THREAT" Pers CS-sajten HLTV:s podcast HLTV Confirmed. I avsnittet berättar THREAT om sin tid i NIP och avslöjar bland annat att Nicolai "dev1ce" Reedtz är den bästa spelaren som han haft chansen att arbeta tillsammans med.

— Vi hade en lista med spelare som vi hade bestämt att vi skulle värva om vi fick möjligheten och dev1ce var ett av namnen på listan, berättar THREAT i avsnittet.

— Jag trodde verkligen att vi skulle vinna en Major med honom, han är den bästa spelaren jag arbetat med.

Under sin tid som Ninjas In Pyjamas-coach har THREAT jobbat med legendariska spelare som Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Patrik "f0rest" Lindberg. Enligt coachen har dev1ce dock något som både f0rest och GeT_RiGhT saknade.

— Skillnaden är att dev1ce också har en struktur i sitt liv. Han jobbar riktigt hårt och det fungerar verkligen för honom. Om GeT_RiGhT och f0rest hade varit födda senare hade de kanske haft en liknande karriär som dev1ce, säger THREAT.

I avsnittet pratar THREAT också om NIP:s beslut att satsa på en engelsktalig internationell laguppställning och därmed gå ifrån sina traditionella svenska femmor. Enligt THREAT var det bristen på svenska AWP-spelare som var avgörande.

— Vi valde att gå internationellt när vi insåg att vi behövde en AWP-spelare, vi knuffades in i ett hörn. Man kan försöka att spela runt det, men om målsättningen är att vinna en Major är det väldigt svårt att rättfärdiga att bara hålla det svenskt, säger THREAT om draget.

THREAT lämnade Ninjas In Pyjamas i slutet av 2022 och har meddelat att han är öppen för nya möjligheter som huvudcoach för ett annat lag.

Se hela avsnittet av podcasten med THREAT nedan

Artikelbild: Kim Andersson och Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..