×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Trots starkt inhopp av maxster — NIP förlorar mot Navi igen

1
Ninjas In Pyjamas är nerskickade till Play-in-fasen av Blast Premiers gruppspel.
Returmöte mot Natus Vincere stod på tapeten för Ninjas in Pyjamas i Blast Premiers gruppspel. NIP var dock rejält annorlunda då Max "maxster" Jansson fick hoppa in för Hampus "hampus" Poser. Trots detta startade det dock bra för ninjorna.

De vann de inledande fem rundorna på Inferno och det såg ut att bli en bra T-sida. Navi vände dock och vinnande ur halvan med 8-7. Trots några spektakulära ECO-rundor av NIP så kunde de aldrig komma igång på CT-sidan utan Navi stängde kartan med 16-10.

Näst på tur var Mirage och återigen var NIP starka i början. Denna gången kunde de hålla i sitt momentum och få med sig elva rundor till sidbytet. Inhopparen maxster spelade bra men den som var starkast var Fredrik "REZ" Sterner. Med sina 25 frags och HLTV-rating på 1.72 så drog han NIP till en vinst med 16-7.

Sista och avgörande kartan blev Overpass och denna gången var det Oleksandr "s1mple" Kostyliev och kompani som var startade starkast. NIP hade faktiskt inget att säga till om på sin T-sida och när de sen förlorade pistolrundan var det kört. Natus Vincere var dominanta, 16-5. Bäst för NIP på Overpass var maxster med sina 14 frags.

NIP är därmed nerskickade till Play-in-fasen. Där kommer de på lördag att ställas mot ingen mindre än Nicolai "dev1ce" Reedtz och hans nygamla lag Astralis.




Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: WePlay

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..