×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Xizt förlänger sitt kontrakt med Heroic: "Känns fantastiskt"

2
Legendaren stannar i Heroic under ytterligare två år.
Richard "Xizt" Landström förlänger sitt kontrakt med den danska världsettan Heroic med ytterligare två år, meddelar klubben. Förlängningen innebär att Xizt fortsätter som coach för det danska storlaget till år 2025.

Sedan Xizt anslöt till Heroic inför 2021 års Major i Stockholm har 31-åringen lett laget till stora framgångar. Under ledning av Xizt har laget bland annat vunnit Blast Premiers höstsäsong 2022 och Pinnacle Cup Championship 2022. Laget slutade också tvåa i den senaste Majorn i Rio vilket bidrog till att laget klivit in i tävlingssäsongen 2023 som världens högst rankde lag.

— Det känns fantastiskt att förnya mitt kontrakt med Heroic. För mig var det en no-brainer. Jag tror att vi är på väg att bygga något fantastiskt här och jag är bara förväntansfull, säger Xizt i en video som Heroic själva släppt på Twitter.

Förutom Xizt har också Heroic-spelarna Casper "cadiaN" Møller, Rasmus "sjuush" Beck, Rene "TeSeS" Madsen och Martin "stavn" Lund nyligen förlängt sina kontrakt med laget.


Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..