×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Bomben: Ninjas In Pyjamas tvingas spela utan hampus — ersätter med akademispelare

2
Ninjas In Pyjamas får spela resterande matcher i Blast Premier Spring-gruppspelet utan Hampus "hampus" Poser.
Det svenska storlaget Ninjas in Pyjamas tvingas göra ändringar i sin femma mitt under Blast Premier Spring-gruppspelet. I ett inlägg på Twitter skriver organisationen att lagets svenska stjärna Hampus "hampus" Poser inte kommer att spela fler matcher under turneringen på grund av oförutsedda personliga omständigheter.

Istället för hampus kommer NIP att spela med sin 18-årige svenska akademispelare Max "maxster" Jansson. Talangen gör sitt första framträdande för NIP redan i eftermiddag då laget möter Natus Vincere.

"I dagens match mot Navi kommer Young Ninja-spelaren maxster att kliva in som ersättare för hampus som kliver ut på grund av oförutsedda personliga omständigheter. Max kommer att spela resten av Blast Premiers gruppspel med laget medan vi bedömer situationen och vi förväntar oss att att komma med en uppdatering inför IEM Katowices play-ins. Under tiden ber vi er att respektera hampus privatliv och visa honom kärlek", skriver NIP i sitt uttalande.

maxster anslöt till akademilaget Young Ninjas i april förra året. Under hösten var maxster med och vann en säsong av Weplay Academy League samt slutade tvåa i Elitserien.

Ninjas In Pyjamas femma är nu:
Fredrik "REZ" Sterner
Ludvig "Brollan" Brolin
Daniil "headtr1ck" Valitov
Aleksi "Aleksib" Virolainen
Max "maxster" Jansson


Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Weplay Esports/Twitch

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..