×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

isak klar för semifinal i CCT South Europe Series — hämnades Godsent i kvartsfinalen

1
Den svenska Gamerlegion-spelaren har fått en kanonstart på vårsäsongen.
Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion är klara för semifinal i onlineturneringen CCT South Europe Series. Laget vann mot det bulgariska laget 500, som tidigare slagit ut Godsent ur turneringen, i onsdagens kvartsfinal.

Mötet mellan GL och 500 slutade 2-0 till Gamerlegion efter 16-13 på Overpass och 16-8 på Nuke. isaks rumänske lagkamrat Ivan "iM" Mihai var bäste man på servern i matchen och toppade scoreboarden på bägge kartorna.

För Love "phzy" Smidebrant och Sangal Esports tog resan i turneringen slut i kvartsfinalen. Laget förlorade onsdagens möte mot portugisiska Saw och slutar därmed på en delad femteplats i turneringen.

I semifinalen möter Gamerlegion det ryska laget Aurora. Matchen är schemalagd att spelas klockan 12:30 på torsdagen. I den andra semifinalen, som är schemalagd att spelas klockan 15:30 samma dag, får Saw möta den svenska coachen Jonatan "Devilwalk" Lundbergs nya lag Bad News Eagles.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..