×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Svenskens Major-succé var årets största Counter-Strike-skräll

1
Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion stod för årets största skräll när laget besegrade G2 Esports i kvalet till Majorn i Rio.
Majorn i Rio bjöd på en hel del oväntade resultat och skrällar. Underdogsen i vann hela turneringen samtidigt som storlag som Faze Clan, Ninjas in Pyjamas och Team Vitality alla missade slutspelet.

Men det var i kvalet till Majorn som den största enskilda skrällen ägde rum. Åtminstone om man får tro CS:GO-sajten HLTV:s Twitter-konto som häromdagen postade vilka matcher som haft det mest oväntade resultatet sett till lagens placering på världsrankingen.

När Gamerlegion besegrade G2 i det europeiska Major-kvalet hade laget plats 60 på HLTV:s världsranking samtidigt som G2 var rankade femma vilket innebär att det var en rankingskillnad på 55 placeringar mellan lagen. Så stor rankingskillnad har det inte varit i någon annan match där det lägre rankade laget vunnit under hela 2022.

Efter Gamerlegions storskräll säkrade Isak "isak" Fahlén och hans lagkamrater en plats i Majorn i Rio medan G2 slogs ut ur kvalet och missade hela turneringen.

Här är hela HLTV:s topp 5-lista över CS-skrällar 2022

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..