×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

phzy säkrar kvartsfinalplats i CCT South Europe Series — vann mot Copenhagen Flames

1
Den utlånade Ninjas In Pyjamas-spelaren var bäst på servern när Sangal vann mot Copenhagen Flames.
Love "phzy" Smidebrant och hans Sangal Esports är klara för kvartsfinal i onlineturneringen CCT South Europe Series. Det står klart efter att Sangal under måndagskvällen besegrat Copenhagen Flames med 2-0 i turneringens åttondelsfinal.

Den svenska AWP-spelaren var Sangals bäste man på servern i vinsten och toppade scoreboarden för sitt lag på bägge kartorna. Flames-spelaren Iulian "regali" Harjău hade dock en högre HLTV-rating sett över hela matchen.

I kvartsfinalen får Sangal möta det portugisiska laget Saw som besegrade Alternate Attax i sin kvartsfinal. Även Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion är klara för kvartsfinal i turneringen efter att laget på måndagen besegrat svenskarna i 00Prospects med 2-1 i kartor.

Europa Sangal Esports
phzy, Soulfly, kyuubii, ScrunK, kory

Danmark Copenhagen Flames
regali, birdfromsky, raalz, b0RUP, TMB

Matchen inleddes på Copenhagen Flames kartval Anubis. Trots 34(!) kills från regali på kartan var det Sangal, anförda av phzy och lagkamraten Caner "Soulfly" Kesici, som kunde säkra ledningen i matchen efter 16-11 på kartan.

På Inferno blev den första halvleken jämn men ett stabilt försvarsspel från Sangal i den andra halvleken gjorde att laget kunde ta hem matchen efter en 16-10-seger. phzy och Robin "ScrunK" Röpke toppade scoreboarden på kartan med 21 kills var.

Under tisdagen spelar både Godsent och Tim "nawwk" Jonassons Apeks sina åttondelsfinaler i turneringen. Godsent möter 500 med schemalagd starttid klockan 11:00 medan Apeks möter Eternal Fire klockan 14:00.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..