×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

k0nfig öppen för comeback i Astralis: "Jag kan glömma och förlåta"

1
Den danska riflern stänger inte dörren för en comeback i laget han nyligen fick lämna.
För drygt en månad sedan fick den danska CS-stjärnan Kristian "k0nfig" Wienecke lämna storlaget Astralis. Laget valde att bryta kontraktet med spelaren efter att han hamnat i bråk under en utekväll på Malta där han skadat sig så allvarligt att han inte kunnat spela.

Förra veckan meddelade k0nfig att han nu är redo att göra comeback på servern. I en lång intervju med nyhetssajten Dexerto berättar spelaren utförligt om sina tankar kring händelsen och vad den inneburit för hans karriär.

I intervjun avslöjar k0nfig att det var Astralis som valde att bryta kontraktet med spelaren och att organisationens uttalande om att det skulle vara ett gemensamt beslut inte stämmer.

– I ärlighetens namn blev jag lite förvånad. Jag ville verkligen vara en del av laget efter att jag fått hjälp och min fot läkt. Men jag förstår också deras beslut att släppa mig, det skulle vara svårt att komma tillbaka till laget efter att jag svikit dem så inför Major-kvalet.

På frågan om k0nfig skulle tacka ja till en plats i laget om han fick frågan berättar han att han är villig att åter representera Astralis.

– Jag tror att jag skulle tacka ja om jag ska vara ärlig. Jag tycker fortfarande Astralis är ett bra lag. De har gjort så många bra saker för mig som individ och som spelare, säger han.

– Jag känner definitivt att jag kan förlåta och de kan också förlåta. Vi är alla vuxna. Ibland sker misstag, både från min sida och från deras sida. Så ja, jag skulle kunna glömma och förlåta.

k0nfig spelade i Astralis under ett års tid. Under året var lagets bästa placering en delad tredjeplats i IEM Cologne under vårsäsongen 2022.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..