×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Experten toksågar Astralis lagbygge: "Spräng hela femman"

1
Janko "YNk" Paunović tror att det bästa som kan hända Astralis är att missa Majorn.
Astralis fick en tung start på Majorkvalet när laget förlorade sin öppningsmatch mot Ninjas in Pyjamas. Laget revanscherade sig i den andra spelomgången och besegrade Eternal Fire på Inferno.

Innan gårdagens match mot Eternal Fire valde ESL:s analytiker Janko "YNk" Paunović att rikta skarp kritik mot Astralis lagbygge.

— Jag tror att det bästa som kan hända Astralis är att inte ta sig till Majorn, sade han i segmentet innan matchen.

— Sedan spränger du bara hela femman. Du behåller blameF, du behåller gla1ve, och sedan värvar du dev1ce och potentiellt staehr och zyphon från Sprout. Där har du en femma, fortsatte Faze Clan före detta coach.

Inför Majorkvalet drabbades Astralis av ett ordentligt bakslag efter att Kristian "k0nfig" Wienecke åkt på en komplicerad ankelfraktur. Till följd av skadan är k0nfig otillgänglig i kvalen och laget har fått spela med akademispelaren Mikkel "MistR" Thomsen istället.

Under sommaren och hösten har rapporter kommit om att Astralis skulle vara i förhandlingar med Ninjas In Pyjamas om ett köp av Nicolai "dev1ce" Reedtz. De senaste uppgifterna gör gällande att en övergång kan vara aktuell efter Majorn i Rio.

Astralis spelade sin tredje match i Majorkvalet tidigare idag. Då blev det storförlust med 3-16 mot Bad News Eagles.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL och Stephanie Lieske/ESL
Videkoälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..