×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Efter fiaskot i Majorkvalen — Astralis sparkar sin tränare

1
Astralis har påbörjat sin ombyggnation efter lagets fiasko i Majorkvalet.
Den danska storklubben Astralis sparkar sin tränare Martin "trace" Heldt. Det meddelade laget under gårdagen via ett pressmeddelande.

Beskedet kommer bara dagar efter att Astralis misslyckats att kvala till höstens Major i Rio. Misslyckandet innebär att höstens Major blir den första sedan Astralis grundades år 2016 som laget missar.

Fiaskot i kvalet har satt igång en ombyggnation av Astralis CS:GO-division. För bara några dagar sedan meddelade laget att man bryter kontraktet med Kristian "k0nfig" Wienecke som missade Majorkvalet på grund av en skada han ådragit sig i ett slagsmål.

— Under de kommande veckorna och månaderna kommer vi att arbeta med att modernisera och utveckla organisationen kring Counter-Strike-laget, där vår sportchef kommer att titta på alla nuvarande och potentiellt nya roller och nödvändiga uppgraderingar i och runt laget", säger Anders Hørsholt, Astralis vd.

— Vi har satt ribban otroligt högt med det vi uppnådde 2018-2019. Ingen kommer någonsin att nå den nivån av dominans, men det förändrar inte vår uppgift: Vi måste återställa klarhet i hur vi gör saker och ting, och vi måste återgå till en position där vi tävlar om titlar och topplaceringar. Det händer inte över en natt, men arbetet har börjat.

trace ersätts tillfälligt av Astralis akademicoach Peter "casle" Ardenskjold. Under sin tid som huvudcoach i Astralis ledde trace laget till en andraplats i Pinnacle Cup Championship i Lund samt en tredjeplats i IEM Cologne.

Astralis är nu:
Andreas "Xyp9x" Højsleth
Lukas "gla1ve" Rossander
Benjamin "blameF" Bremer
Asger "farlig" Jensen
Mikkel "MistR" Thomsen (ersättare)

Danmark Peter "casle" Ardenskjold (coach)


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..