×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

k0nfig satsar på comeback efter kicken: "Varit bruten, slagen och besegrad"

1
Kristian "k0nfig" Wienecke annonserar till CS-lagen om sin kämpareld.
F.d Astralis-stjärnan Kristian "k0nfig" Wienecke annonserar sin comeback i ett pressmeddelande på Twitter nästan två månader efter kicken till följd av slagsmålet på Malta.

"Jag har varit bruten, slagen och besegrad. Jag har krupit från de djupaste hörnen i mitt huvud för att ändra den jag är. Jag har jobbat obevekligt att bygga upp mig själv från grunden med kärleken och stödet från min familj, mina vänner och en psykolog.", inleder stjärnan sitt pressmeddelande.

"Det har varit den tuffaste saken jag någonsin upplevt, men nyligen har jag känt en ny eld tändas som har blivit starkare och starkare och nu är magkänslan samtidigt som jag skriver detta overklig — det är nästan som att det är en eld inuti mig. Den har ett namn och den heter tävlingsinriktad fucking CS:GO.", fortsätter stjärnan.

"Jag har levt för CS:GO så länge jag kan minnas. Sen jag var en liten pojke. Jag har levt för tävlingsruset och magin av fem individer som kommer tillsammans för att offra sig och slåss som en för lagvinsten. För trofén.", tillägger k0nfig.

"Allt jag har jobbat hårt för försvann från en dag till en annan, men jag är här för att ta tillbaka allt. Jag är redo att resa mig igen med styrka och ödmjukhet. Jag känner mig pånyttfödd. Jag kommer inte ge upp. Jag ska ingenstans. Jag är för att tävla. Jag är här för laget."

"Jag är här för skönheten av spelet vi alla älskar och lever för. Jag ska visa vem k0nfig verkligen är. Min självsäkerhet är här och den är här för att lyfta troféer. Det här är k0nfig 2.0. Jag är en free agent och är redo att prata!", avslutar k0nfig sitt pressmeddelande.


Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..