×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Natus Vincere vann ödesmatchen – skickar hem Bad News Eagles

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev glänste när Natus Vincere eliminerade Bad News Eagles från Majorn i Rio.
Storlaget Natus Vincere höll för trycket i dagens avgörande match i Majorn i Rio. Laget besegrade Bad News Eagles med 2-0 i kartor och skickar därmed hem det kosovanska laget från turneringen.


Det ukrainska lagets stora AWP-stjärna Oleksandr "s1mple" Kostyliev var fenomenal matchen igenom och briljerade på både Ancient och Nuke. Navi krossade BNE med 16-3 på Ancient och vann sedan bekvämt också på Nuke med 16-9.

s1mple skrapade ihop 45 kills över de två kartorna och var, tätt följd av lagkamraten Denis "electronic" Sharipov som avslutade matchen med 44 kills, dödligast på servern.


Samtidigt som Natus Vincere mötte Bad News Eagles spelade också Mouz och en match om en av de åtta slutspelsplatserna i turneringen. Den matchen vann Outsiders med 2-0 efter två 16-10-vinster på Overpass och Inferno.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..