×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Svenska stjärnornas ord efter Major-uttåget: "Så otroligt besviken"

1
De svenska Ninjas In Pyjamas-spelarna var förkrossade efter uttåget ur Majorn.
Majorn i Rio kunde inte sluta med ett värre resultat för Ninjas in Pyjamas. Tre raka förluster innebär att laget skickas hem från turneringen på en delad sistaplats i turneringens andra gruppspelsfas.

Efter förlusten mot Sprout i den avgörande kvalmatchen valde NIP-spelarna att ta till Twitter för att uttala sig om situationen. Förståeligt nog var det inga muntra ord som postades från de svenska stjärnorna.

"Har inga ord, så otroligt besviken... Så ledsen... Så frustrerad... Förlåt allihopa", skrev NIP:s AWP-spelare Fredrik "REZ" Sterner.


Lagkamraten Ludvig "Brollan" Brolin var mer kortfattad men bad även han om ursäkt för lagets prestation. "Ute ur Majorn. Förlåt allihopa", skrev han.


Lagets coach Daniel "djL" Narancic konstaterade att laget behöver prestera bättre framöver och berättade om besvikelsen över att inte få spela framför den brasilianska publiken.

"Vi är ute. Jag är så ledsen för alla som stöttar oss, vi måste bli bättre. Jag är ledsen att vi inte kunde spela inför de brasilianska fansen eftersom ni är fantastiska. Tack", skrev djL.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla:

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..