×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Nya uppgifter om kommentatorns Major-incident: "Inga spelare inblandade"

1
Turneringsarrangören klargör att Matthew "Sadokist" Trivetts incident inte involverade några spelare.
Häromdagen stängdes den populära CS-kommentatorn Matthew "Sadokist" Trivet abrupt av från sitt uppdrag på Majorn i Rio av turneringsarrangören ESL. Enligt nyhetssajten Dust2.us berodde avstängningen på att kommentatorn varit berusad på spelarhotellet och inblandad i en incident som ledde till att blåljuspersonal tillkallats till platsen.

Eftersom incidenten ägde rum på spelarhotellet var det många som ställde sig frågan om några av Majorns deltagare varit inblandade i den. I en kommentar på Reddit har ESL nu klargjort att så inte var fallet.

"Inga spelare var involverade", skriver ESL:s Counter-Strike-chef Shaun Clark kortfattat i en tråd om händelsen efter att flera användare spekulerat i frågan.

Till följd av incidenten har ESL kallat in den danska kommentatorn Anders Blume som ersättare för Sadokist. Den avstängda kommentatorn har själv inte kommenterat händelsen ännu.

Artikelbild: Pressbild/Epicenter
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..