×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Brasilianska coachen bannad från Majorn på hemmaplan — trots upphävd avstängning

1
Furia Esports coach Nicholas "guerri" Nogueira stoppas från att delta i Majorn i Rio.
Den brasilianska stjärncoachen Nicholas "guerri" Nogueira kommer inte att få coacha sitt lag Furia Esports i Majorn i Rio. Det meddelar 32-åringen själv i ett uttalande på Twitter.

Coachen, som var en av de 37 personer som bannades i den stora coachbuggskandalen år 2020, fick sitt straff reducerat av Esportens Integritetskommission (ESIC) men Valve håller fast vid det ursprungliga straffet. Enligt guerri har Furia anlitat jurister för att försöka lösa situationen men utan någon lycka.

"Tyvärr förlorade vi! Valve sade nej. Jag kommer att missa chansen att vara med mina spelare i Brasiliens Major", skriver spelaren på Twitter.


Istället för guerri kommer Furia att ställa upp med organisationens delägare och pokerstjärna André Akkari som tränare i Majorn.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..