×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Officiellt: YEKINDAR köper ut sig ur Virtus Pro — fri att skriva på för nytt lag

1
Mareks "YEKINDAR" Gaļinskis står äntligen fri som spelare och väntas avslöja nästa org inom en snar framtid.
Stjärnskottet Mareks "YEKINDAR" Gajinskis har lyckats köpa sig loss från Virtus.pro. Detta meddelar stjärnan på Twitter.

Sedan sanktioner och komplikationer rörande ryska organisationer, däribland VP, har läget för spelare som YEKINDAR varit osäkert i den låsta organisationen.

Först sedan igår är det klappat och klart att YEKINDAR får sin möjlighet att signas till en ny organisation där Team Liquid som stjärnan spelade med som inlånad inför Majorn i Rio kan vara en gyllene möjlighet.

"Jag köpte ut mig själv från VP för ett tag sedan och det tog en stund på grund av förändringar i ägarskapet. Som ni kan tänka er så är allt väldigt komplext så stegen därefter har tagit ett par månader att göra klart", skriver YEKINDAR i sitt pressmeddelande.

"Jag är tacksam för alla mina lagkamrater från tiden jag var i laget och ser fram emot att tillkännage min framtid väldigt snart. Taggad inför det här nya kaptilet i mitt liv", avslutar YEKINDAR på Twitter.

Virtus Pro tog sitt farväl av stjärnspelaren på sin egna Twitter och önskade honom all lycka i karriären.

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..