×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

olofmeister gläds över brasilianska legendarernas kvalinsats: "Förtjänar det väldigt mycket"

1
Den svenska legendaren är glad över att Gabriel "FalleN" Toledos mannar får uppleva en Major på hemmaplan.
Höstens Major i Rio ser ut att bli någonting alldeles extra, både för CS:GO-fansen och för spelarna som deltar. För de brasilianska toppspelarna, som vanligtvis spelar stora turneringar i Europa eller USA; blir Majorn ett unikt tillfälle att visa upp sig inför den CS-galna hemmapubliken.

Det var därför många glada miner när ett av Brasiliens mest populära lag, Imperial Esports, i förra veckan lyckades ta en av platserna i Majorn. Laget säkrade en av de sista platserna i det amerikanska Majorkvalet efter att ha vunnit en direkt avgörande kvalmatch mot det amerikanska laget Nouns Esport.

En av dem som gladdes åt Imperials kvalinsats var den svenska CS-legendaren Olof "olofmeister" Kajbjer. I ett inlägg på Twitter skriver svensken, som själv är registrerad som avbytare i Majorn för Faze Clan, att han är särskilt glad över att just Imperial tog sig till Majorn.

"Glad över att se alla brasilianska legendarer kvalificera för Majorn i Rio, de förtjänar det väldigt mycket allihopa", skriver olofmeister.


Majorn i Rio kickar igång med turneringens första fas Contenders Stage den 31 oktober. Imperial Esports får möta det europeiska topplaget Team Vitality i sin första match i turneringen.

Imperial Esports är:
Gabriel "FalleN" Toledo
Fernando "fer" Alvarenga
Ricardo "boltz" Prass
Vinicius "VINI" Figueiredo
Marcelo "chelo" Cespedes

Lincoln "fnx" Lau (coach)

Artikelbild: Pressbild/Dreamhack och Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..