×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Efter misslyckade Majorkvalen — Entropiq transferlistar hela femman

1
Hela ryssfemman väntas på att köpas ut ur Entropiq efter det undermåliga året.
Entropiq transferlistar hela sin CS-femma efter ett undermåligt år och en misslyckad resa i Majorkvalet. Detta bekräftar organisationen efter en artikel från HLTV.

Den fallande spiralen började med att AWP-stjärnan Aleksey "El1an" Gusev sattes på transferlistan, nu knappt en månad senare följs resten av ryssfemman.

Entropiqs vd, Daniel Kloud, kommenterade beslutet i en intervju med HLTV.

"På grund av visumproblemen kunde inte våra spelare ta sig till IEM Dallas som de hade kvalat sig till. Detta resulterade att vi saknades på IEM Cologne också. Som tur är fanns inte de problemen i ESL Challenger i Melbourne där vi platsade på en delad tredjeplats", säger Kloud.

"Dock kunde vi inte uppnå våra mål för året av flera anledningar. Vi beklagar speciellt de misslyckade resorna i de två senaste Majorkvalen. Samtidigt har det sedan början av kriget varit omöjligt för oss att fullfölja affärsmål associerade med vår CIS-roster. Av dessa anledningar sätter vi laget på en transferlista.", avslutar Daniel Kloud.

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..