×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Malta

Mögliga hotellet slår tillbaka mot s1mple — anklagar stjärnan för att vara ohygienisk

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev är nu i öppet bråk med hotellet han bor på.
Världens bästa CS-spelare Oleksandr "s1mple" Kostyliev är inte rädd för att uttrycka sina åsikter. Ibland leder det till kontroverser mellan stjärnan och personer som inte håller med honom.

Nu har s1mple hamnat i ett något oväntat öppet bråk, nämligen med ESL:s spelarhotell i Malta. Efter att s1mple kritiserat hotellet för att vara både mögligt och husera skadedjur fick stjärnan flytta till ett nytt rum. Nu slår hotellet tillbaka och beskyller s1mple för att vara orsaken till den dåliga hygienen.

I en artikel på den maltesiska sajten Lovin Malta hävdar hotellchefen att s1mples tweets varit missvisande och att spelaren under sin tre veckor långa vistelse vägrat att låta hotellpersonalen komma in och städa rummet. När personalen väl släpptes in i rummet hävdar hotellchefen att rummet var en stor röra med matrester utspridda över hela rummet.

I en serie tweets bemöter s1mple hotellchefens uppgifter. Enligt världsstjärnan var möglet i rummet under hela hans vistelse och att det inte funnits några matrester på rummet.

"LOL, smutsigt hotell = smutsiga lögner", inleder s1mple sin Twitter-tråd. "Imorgon kommer alla era lögner att exponeras", skriver han vidare.


Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..