×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Kända CS-profilerna släpper raplåt på Spotify: "Kommer sälja trippel platinum"

1
De populära kommentatorerna har av någon anledning valt att spela in en låt ihop.
Trenden med CS-profiler som släpper raplåter verkar hålla i sig. Efter att både Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Kirill "Boombl4" Mikhailov klivit in i studion och släppt egna låtar är det nu kommentatorerna Chad "SPUNJ" Burchill, Harry "JustHarry" Russell, Henry "HenryG" Greer och Tres "stunna" Saranthus tur att släppa egen musik.

Raplåten, som har fått namnet "Sun Gods", anspelar på det faktum att kommentatorerna ofta arbetar dagsskiftet på olika turneringar. Detta till skillnad från en annan grupp kommentatorer som kallat sig för "The Night Shift" eftersom de ofta kommenterar senare matcher.

"Ni kan alla streama Sun Gods nu. Passa på och var tidiga för den kommer att sälja trippel platinum nästa vecka", skriver JustHarry på Twitter om låtsläppet.


Lyssna på låten här:

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..