×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ukraina

s1mple i öppet bråk med lagkamraten efter finalen: "En väldigt korkad spelare"

1
Världens bästa CS:GO-spelare drog inte jämnt med sin landsman.
Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Volodymyr "Woro2k" Veletniuk spelade bägge för landsmannen Ioann "Edward" Sukharievs lag i gårdagens final av legendarturneringen Kinguin Legends. Trots den stjärnspäckade femman förlorade laget mot svensken Mikail "Maikelele" Bills femma.

Efter finalen bröt s1mple och Woro2k ut i ett öppet bråk på Twitter. Bråket började med att Woro2k, som s1mple år 2020 nämnde som en av världens mest lovande spelare, skrev ett inlägg där han beskrev det som "0 kul" att spela med s1mple och att världsstjärnan "gjorde ingenting själv" under matchen.


s1mple gav Woro2k svar på tal och skrev att 21-åringen "en dag kanske förstår vad lagspel i ett FPS-spel betyder". Enligt den ryska nyhetssajten Escorenews ska s1mple senare ha pratat om situationen med en ukrainsk streamer och under sändningen då sågat Woro2k ytterligare.

— Han är en väldigt korkad spelare som gör jävligt många dumma misstag, sade s1mple under sändningen.

— Hans ord betyder ingenting för mig. Jag valde honom som en topp 20-spelare förut men jag hade väl fel. Det visade sig att han var en dum spelare.

Woro2k har för närvarande inte kontrakt med något lag. Under 2021 spelade han i MAD Lions men bänkades inför årets vårsäsong.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..