×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ukraina

Hör s1mples kommentarer som startade storbråket: "Ni spelar som två noobs"

1
Nu har de kommentarer som startade bråket mellan Oleksandr "s1mple" Kostyliev och lagkamraten översatts till engelska.
Efter finalen av legendarturneringen Kinguin Legends bröt Oleksandr "s1mple" Kostyliev och landsmannen Volodymyr "Woro2k" Veletniuk ut i ett öppet bråk på Twitter. Bråket inleddes med att Woro2k kritiserade s1mples beteende under matchen varpå s1mple gav svar på tal och kallade Woro2k för "en väldigt korkad spelare".

Nu har spelarnas kommunikation under matchen översatts till engelska av Youtube-användaren zMoCS. I en video har användaren samlat ett antal tillfällen där s1mple i hårda ordalag kritiserar sina lagkamrater under matchen.

— Ni spelar som två noobs, ärligt talat. Woro, varför gör du bara som du själv vill när någon försöker leda dig? Du erbjöd ingenting som kompensation, säger s1mple bland annat efter att Woro2k och Victor "sdy" Orudzhev förlorat ett 2v1-läge på Nuke.

Se videon nedan:

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..