×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Faze-analytikerns pik mot G2: "Kommer inte åstadkomma någonting"

1
Analytikern tycker flertalet lag är bättre än nuvarande G2.
Faze Clans CS:GO-analytiker Viacheslav "innersh1ne" Britvin hade en del att säga om G2 Esportss lag på sin stream häromdagen.

Han säger att G2 inte kommer att åstadkomma någonting med Rasmus "HooXi" Nielsen, G2:s ganska nya IGL, och att både Team Liquid, Cloud9, och ENCE Esports har större chans att ta hem en stor förstaplats.

28-åringen har också hört att Natus Vincere börjat öva på Vertigo, deras permabannade-karta, men vägrar avslöja Faze inre tankar kring det.

Sist kritiserar han även Owen "smooya" Butterfield, som han kallar för ett stort barn som håller på att växa upp. Det uppges vara svårt för många att komma överens med smooya då han har en väldigt explosiv personlighet som han inte riktigt lärt sig reglera.

Faze blev nyligen klara med sin vända av gruppspelet i ESL Pro League, där de slutade på en andraplats i grupp B med 4-1 i matcher.

Artikelbild: Pressbild/PGL Esports
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..