×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Mouz och Heroic klara för slutspel — Heet står utan någon chans

2
Succé för danskarna i gårdagens gruppspelsmatcher.
Igår spelades den nästsista dagen i ESL Pro Leagues gruppspel. MOUZ vinst säkrade deras plats i slutspelet, samtidigt som den låste ute HEET från att kunna gå vidare. Astralis håller sin chans vid liv med sin vinst mot ENCE Esports, som nu måste vinna dagens match mot Complexity Gaming för att gå vidare.

Heet mötte andraplacerade Heroic i första matchen. Första kartan blev en vinst för Heet, som med Aurélien "afro" Drapier i spetsen plockade hem 16 rundor jämför med Heroics 11. Därefter blev det tyngre för Heet, och Heroic vann de två följande kartorna utan några större problem.


Mellan Complexity och Mouz började båda femmor med starka CT-uppvisningar på Overpass. Vid sidbyte stod det 13-2 till Mouz, men efter det vann Complexity sex rundor på raken. Mouz stoppade dock den bollen, och kartan slutade 16-11 till Mouz. På ancient såg det ut som att Mouz skulle vinna igen, då de vann de första åtta rundorna utan problem. Ricky "floppy" Kemery, Johnny "JT" Theodosiou, och Håkon "Hallzerk" Fjærli kunde dock ta över, och Complexity plockade hem kartan 16-12. Sist var det inferno, och där hade Complexity ingen chans. Med David "frozen" Čerňanský i spetsen tog Mouz runda efter runda, och Mouz vann 16-7. Frozen slutade kartan med hela 1.88 i 2.0 rating.


Sista matchen spelades mellan Ence och Astralis. Första kartan hade Paweł "dycha" Dycha en stark uppvisning, men han kunde inte bära hela laget själv. Efter att ha vunnit fyra rundor efter sidbyte slog Astralis tillbaka, och med åtta vunna rundor på raken tog de hem vinsten på Mirage med 16-13. Andra kartan, dust2, började Ence med att vinna fem rundor, men efter det gick det utför. Benjamin "blameF" Bremer såg helt ostoppbar ut, och med 24 kills säkrade han vinsten 16-11 för sitt lag. Med den vinsten är Astralis ett steg närmare slutspel.


Artikelbild: Heroic/Twitter, Mouz/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..