×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Debo efter upper bracket-vinsten mot Kappa Bar: "Känns jävligt skönt"

1
Oliver "Debo" Hallel och hans Pepsilon är en seger ifrån en slutspelsplats i Svenska Cupen.
Igår kväll tog Pepsilon en tung seger mot Kappa Bar i jakten på en slutspelsplats i Svenska Cupen. Laget vann grupp B:s upper bracket-final med 2-0 i kartor och är nu en seger ifrån en plats i turneringens slutspel.

Eter matchen intervjuades Pepsilon-spelaren Oliver "Debo" Hallel i sändningen.

— Det känns jävligt skönt, men det gäller att vinna nästa match också, säger 20-åringen om känslan efter segern.

Laget inledde matchen med en stark insats på Mirage som spelades hem med siffrorna 16-7. På lagets eget kartval Ancient blev det desto tuffare och kartan slutade med en knapp 16-14-seger till Pepsilon.

— Vi var ganska säkra på att Kappa skulle picka antingen Mirage eller Inferno. Med tanke på att vi var starka på Inferno igår var vi ganska säkra på att det skulle bli Mirage, säger han.

— På T-sidan på Ancient kom vi inte riktigt igång. Vi jobbade inte tillsammans som vi brukar och det var lite tufft.

Pepsilon har spelat tillsammans i ett par månader. Att ta sig till Svenska Cupens gruppspel är lagets största bedrift hittills men Debos målsättning är att nå hela vägen till slutspelet i Space Arena.

— Om det går vägen i gruppspelet så hade det varit riktigt kul att spela på LAN mot stora lag, säger han.

— Det är en stor turnering och de inbjudna lagen är riktigt duktiga. Förhoppningsvis får vi chansen att möta Ninjas in Pyjamas men Team Finest , Eyeballers och Lilmix är också riktigt bra.

Debo avslutade intervjun med att hylla lagkamraterna Rasmus "rallecs" Uhr, Ludwig "Ludwig" Eriksson, Jimmy "Ariant0" Husseini och Albin "Akamy" Isaksson.

— Jag vill tacka mina lagkamrater för bra spel. Det känns som att vi spelar ganska bra just nu och det känns som att vi har mycket bra som kommer.

Pepsilons nästa match i Svenska Cupen blir på söndag klockan 19:00 då gruppfinalen äger rum. Då avgörs vilket av de utmanande lagen som kniper den sista slutspelsplatsen från gruppspelet.

Artikelbild: Pressbild/9INE

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..