×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Kappa Bar-spelaren om lagkamratens smärtor: "Fick åka till sjukan och röntga"

2
Kevin "pupcake" Henning hyllar lagkamraten Linus "Bååten" Andersson efter gårdagens Svenska Cupen-vinst.
Förhandsfavoriterna Kappa Bar säkrade en vinst i gårdagens öppningsmatch i Svenska Cupens gruppspel. Laget besegrade Ella Elle La med 2-0 i kartor och har därmed ett starkt utgångsläge i gruppen.

Sverige Kappa Bar
zen, Bååten, dezon, pupcake, HugoXD

Sverige Ella Elle La
PG, 1jakoby, HubJub, siz, k0lty

Efter matchen pratade vi med Kappa-spelaren Kevin "pupcake" Henning som bland annat berättade mer om lagkamraten Linus "Bååten" Anderssons skadade nyckelben.

Grattis till vinsten! Hur känns det att säkra en seger i första gruppspelsmatchen?
— Tackar, tackar! Jo, men det känns absolut skönt att dra in en vinst direkt, det ger oss lite mer pondus till resterande matcher!

Ni gick in som förhandsfavoriter i matchen och inledde med att vinna Ella Elle Las kartval Mirage. Det var nog många som trodde att det skulle bli 2-0 då, men istället förlorade ni ert eget kartval Inferno. Vad hände?
— Ja, vi hade också siktet inställt på 2-0. Vi visste att de kunde vara bra på Inferno, men ingen av oss visste att Leo "k0lty" Häger skulle gå 20-1 (k0lty avslutade kartan med 31-12, reds. anm.) eller något sånt, hehe!

— Vi spelade inte så jättebra tillsammans och hade det väldigt svårt ekonomiskt på T-sidan. Vi fick aldrig mer än en rundvinst innan vi torskade nästa köprunda direkt. Men vi fick en liten CT-comeback som tyvärr inte räckte hela vägen men den gav oss tillräckligt med momentum in till nästa karta!

Genom segern är ni klara för upper bracket-final där ni får möta antingen Nomix eller Pepsilon. Vad kan du säga om deras match ikväll? Finns det något av lagen som passar er bättre eller sämre?
— Jag har faktiskt ingen aning vilka jag hellre väljer att möta, jag tror att båda är lag som praccar ihop? Pepsilon kanske har snäppet bättre spelare individuellt men oavsett vilka vi möter så kan vi vinna över dem.

— Även om vi inte är ett lag som lägger ner tid tillsammans så reagerar vi rätt bra på vad fienden gör, och det blir faktiskt lite lättare mot lag faktiskt praccar än mot mixar då vi som individer ofta mött taktikerna de har i sina respektive lag tidigare. Det är lite lättare i mitt tycke att spela mot sådant än att spela mot mixar som inte vet vad de själva gör utan bara hittar på något i stundens hetta!

Vi hörde att Bååten spelade matchen med brutet nyckelben, stämmer det? Hur påverkar det honom att spela med en sådan skada?
— Njae, vi vet inte riktigt om det är brutet. Han fick åka till sjukan och röntga sitt nyckelben men har inte fått svar ännu!

— Men det gör ju ont för honom. Han klagade inte på det under matchen, men jag tror att det påverkar honom rätt mycket mentalt när han sitter och spelar, hehe. Men props till honom som aldrig klagade över det och lät det rinna ut över oss!

Tack ska du ha, stort lycka till i upper bracket-finalen!
— Tack, tack! Det ska bli väldigt kul att gibba!

Den andra öppningsmatchen i grupp B mellan Pepsilon och Nomix spelas ikväll klockan 19:00. Matchen sänds på Fragbites Twitch-kanal.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..