×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Pepsilon lägger i en extra växel — vinner stort mot Nomix

1
Efter en trög start så tog Pepsilon hem sin öppningsmatch i grupp B i Svenska Cupen med 2-1 mot Nomix.
Det blev en vinst för Pepsilon i deras öppningsmatch i grupp B i Svenska Cupen. Med en torskad första karta följt av två övertygande vinster så tog Pepsilon en vinst mot Nomix.

På Mirage så blev det jämnare än väntat men efter en övertid så blev det Nomix som stängde kartan med 19-16. Men efter första kartan så vände det helt och Pepsilon såg till att visa vem som bestämmer. Inferno slutade med 16-5 och Overpass med imponerande 16-3.

Flera av Pepsilons spelare spelade extremt bra och laget var en väloljad maskin under de två andra kartorna men någon som utmärkte sig lite extra var Ludwig "Ludwig" Eriksson som räddade alget ur många dåliga situationer.

Imorgon kommer vi få se upper bracket-finalen mellan Pepsilon och Kappa Bar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..