×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Trots brutet nyckelben — Kappa Bar vinner första gruppspelsmatchen

1
Trots ett eventuellt brutet nyckelben på Bååten så blev det Kappa bar som tog hem öppningsmatchen i grupp B.
Efter en enkel första karta så tappade Kappa Bar andra kartan mot Ella Elle LA. Det var dock ingen fråga om vilka som var det bästa laget när Kappa stängde matchen med 2-1.

På Mirage så var det tydligt att Kappa kom för att vinna och de vann kartan med 16-8. Det var dock stor skillnad på Inferno och trots att det under en stund såg ut som att laget skulle göra en comeback så blev det Ella Elle LA som stängde kartan med 16-11. Overpass blev en snabb historia när Kappa-grabbarna hade kontroll hela matchen, kartan slutade med 16-6 till Kappa.

Enligt källor så verkar det som att Linus "Bååten" Andersson eventuellt spelat matchen med ett brutet nyckelben. Spelaren ska ha varit och röntgats men inte ännu fått svar.

Imorgon är det dags för de två andra lagen i grupp B, Nomix och Pepsilon, att spela sin öppningsmatch. Bägge lagen kvalade in till Svenska Cupens gruppspel genom de öppna kvalen.

Videokälla: Pressrelease/Kappa Bar

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..