×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Gruppfavoriterna nerskickade till lower bracket — Pepsilon vinner över Kappa bar

1
Upper bracket-finalen i grupp B i Svenska Cupen slutade oväntat nog med 2-0 för Pepsilon mot gruppfavoriterna i Kappa Bar.
Grupp B tog en oväntad vändning när Ludwig "Ludwig" Eriksson ledde Pepsilon till en 2-0-vinst mot Kappa Bar i Svenska Cupen.

Pepsilon tog kontroll över matchen redan på Kappas kartval och de stängde Mirage med 16-7 efter en perfekt terroristsida. På Ancient däremot blev det en otroligt jämn match efter att Kappa tog 11 rundor som CT men det blev till slut Pepsilon som tog hem det med 16-14 efter en otrolig comeback.

Ännu en gång imponerar Ludwig "Ludwig" Eriksson med sin AWP. Ludwig samlade på sig flera multikills och var bland annat nära att ACE:a på Mirage.

Kappa Bar får nu kämpa sig upp från lower bracket om de vill ha revansch. Imorgon spelas första rundan i lower bracket och där får vi se August "ProfessorGalen" Segerfeldt med Ella Elle LA ta sig an Nomix.

Videokälla: Pressvideo/Kappa Bar

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..