×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Boombl4 utslagen i tävlingscomebacken: "All energi tog slut"

1
Det blev ingen succé för Kirill "Boombl4" Mikhailov i tävlingscomebacken.
I måndags gjorde den bänkade Natus Vincere-spelaren Kirill "Boombl4" Mikhailov tävlingscomeback efter nästan fyra månader utan tävlingsmatcher. Under namnet BEBRA ställde Boombla, tillsammans med ett gäng ryska streamers, upp i den ryska LAN-turneringen Pari Patriki Vibe.

Resultatmässigt blev comebacken inte någon större succé för Boombl4. Laget vann visserligen sin första match i gruppspelet men förlorade därefter två raka matcher och missade därmed en plats i turneringens slutspel.

Under måndagskvällen delade Boombl4 med sig av sina känslor av att vara tillbaka i tävlingssammanhang på Telegram.

"Det var en riktigt grym dag. Det var kul att spela och koordinera mitt lag efter ett par månaders paus. Det kändes som att jag fick en förnyad känsla av passion. Tyvärr försvann all energi framåt slutet på dagen på grund av avsaknaden av träning", skriver han.

Vad som väntar härnäst för Boombl4 är oklart. Han har tidigare öppnat för att spela i ett europeiskt lag men det finns i nuläget inga uppgifter om att han skulle vara i förhandlingar med någon organisation.

Artikelbild: Stefan Petrescu/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..