×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ryssland

Boombl4 släpper raplåt om sin ex-fru och CS-karriären — hör den här

1
Natus Vincere-stjärnan släpper musik om sin turbulenta skilsmässa och CS-karriären.
I slutet av maj valde Natus Vincere att bänka sin in-game leader Kirill "Boombl4" Mikhailov. Anledningen till bänkningen angavs officiellt vara att spelaren utgjorde en "för hög risk för klubbens rykte".

I intervjuer har Boombl4 påstått att en av anledningarna till bänkningen var hans dåvarande frus agerande på sociala medier. Bland annat postade hon inlägg där hon uttryckte stöd för Rysslands invasion av Ukraina.

Nu släpper Boombl4 en raplåt om sin ex-fru och sin karriärssituation. Låttexten, som översatts till engelska från ryska av nyhetssajten Escorenews, innehåller bland annat referenser till Navis Major-vinst och Boombl4s svårigheter att hitta ett nytt lag att spela med.

Hör låten nedan:

Artikelbild: Skärmbild/Youtube
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..