×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

G2-chefen och Boombl4 oense om förhandlingarna: "Boombl4 skärp dig"

2
Kirill "⁠Boombl4⁠" Mikhailov och G2-chefen Carlos "ocelote" Rodríguez verkar inte dela uppfattning om huruvida förhandlingar pågått eller ej.
I en livestream med en rysk rappare berättade den bänkade Natus Vincere-spelaren Kirill "Boombl4" Mikhailov att han varit i förhandlingar med G2 Esports. Enligt Boombl4 blev det inget avtal eftersom parterna inte kunde komma överens.

Från den ryska spelarens sida så var det en viktig punkt att han inte behövde flytta från Ryssland och att han inte anser sin engelska vara på tillräcklig hög nivå för att vara med i ett lag som G2.

— Du kommer snabbt bli utbränd och du kommer inte kunna få ens i närheten av lika mycket energi som med dina nära och kära som stöttar och spenderar tid med dig, säger Boombl4 i sändningen.

I ett uttalande på Twitter svarar nu G2:s vd Carlos "ocelote" Rodríguez på Boombl4s uttalanden. Uttalandet leder till tveksamheter om G2 verkligen varit intresserade av Boombl4 överhuvudtaget.

"Vad fan läser jag, Boombl4 skärp dig mannen", skriver ocelote.


Boombl4 blev för ett litet tag sen bänkad av Navi på grund av flera skandaler med bland annat hans ex-fru men även efter att vd:n för Navi konstaterat att organisationen inte längre är villiga att jobba med ryska medborgare.

Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..