×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Klart: Boombl4 gör comeback i tävlingssammanhang — ställer upp i LAN-turnering

1
Natus Vincere-stjärnan kommer göra sitt första framträdande i tävlingssammanhang sedan han bänkades.
Den före detta Natus Vincere-stjärnan Kirill "Boombl4" Mikhailov kommer att göra comeback i tävlingssammanhang. Enligt den ryska nyhetssajten Escorenews ställer Boombl4 idag upp i en LAN-turnering i Moskva med sammanlagt 10 000 dollar (~105 000 kronor) i prispotten.

Enligt sajten kommer Boombl4 att ställa upp med ett mixlag bestående av honom själv och flera kända ryska streamers. Laget går under namnet BEBRA och kommer att ställas mot bland annat lag som k23, Avangar samt Mihail "Dosia" Stolyarov och Rustem "mou" Telepovs lag Forward Gaming.

Boombl4 placerades på bänken i Natus Vincere i slutet av maj då han ansågs utgöra en "för hög risk för klubbens rykte". Spelaren har tidigare öppnat för att göra comeback i ett europeiskt topplag men har under sin tid på bänken också fokuserat på en karriär som rappare.

Artikelbild: Boombl4/Telegram och Stephanie Lieske/ESL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..