×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Boombl4 öppnar dörren för europeiskt lag: "Har tydliga mål och krav på mig själv"

1
Kirill "Boombl4" Mikhaylov avslöjar att han vill till ett europeiskt lag och att han kommer att fortsätta sin rapkarriär.
Efter att G2 Esports valt att bänka sin finska in-game leader Aleksi "Aleksib" Virolainen har det ryktats om en comeback för Kirill "Boombl4" Mikhailov som ersättare. Den före detta Natus Vincere-kaptenen sattes på bänken efter Majorn i Antwerpen och har inte spelat några tävlingsmatcher sedan dess.

Nu har Boombl4 själv valt att med sig av sina tankar om sin framtida karriär. Via sitt Telegram-konto meddelar Major-vinnaren att han är mer än öppen för en framtid i ett europeiskt lag.

"Just nu känner jag att en av de svåraste delarna av mitt liv är över. Jag har tydliga mål och krav på mig själv och mitt nya lag. Utan tvekan skulle en bra start på min historia utan Navi vara ett lag från Europa. Vi får se vilket och hur det hela kommer att gå", skriver Boombl4.

Förutom att beröra sin CS:GO-karriär valde Boombl4 att också kommentera sin framtid inom musiken. Under tiden på Navis bänk har 23-åringen delat klipp på sig själv i olika musikstudios där han spelar in raplåtar. Enligt Boombl4 kommer han att fortsätta rappa vid sidan av spelandet.

"Mängden människor som uttryckte sitt stöd för mig i juni drev mig till nya saker. Tvärtemot vad många tror, stör det inte min träning. Jag spelar, studerar och förbättrar det som saknas i mitt spelande med samma glädje. Varför skulle jag inte kunna släppa några bars på ett beat för mitt nöjes skull?", skriver han.

Artikelbild: Stefan Petrescu/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..