×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Rysk media: Bänkade Navi-stjärnan nobbade succélaget — skulle spela in raplåt istället

1
Kirill "Boombl4" Mikhailov tackade nej till att spela Major-kval med Owen "smooya" Butterfield.
Sedan Kirill "Boombl4" Mikhailov bänkades i Natus Vincere har 23-åringen inte spelat några tävlingsmatcher av vikt. Nu avslöjar den ukrainska spelaren Rodion "fear" Smyk att Navi-stjärnan hade chansen att spela för succélaget BenchedHeroes i Major-kvalet men tackade nej.

I en intervju med den ryska nyhetssajten Escorenews berättar fear att Boombl4 nobbat laget för att istället spela in en låt.

— Vårt mål var från början att skapa ett hype-team. Vi skapade ett Twitter-konto för vi har två spelare (Owen "smooya" Butterfield och Eugene "Aunkere" Karyat, reds. anm.) som streamar mycket. Vi bjöd in Boombl4 men han ville inte joina för han spelade in en låt, säger fear.

Beslutet kan ha kostat Boombl4 en möjlighet till en succéartad comeback på tävlingsscenen. BenchedHeroes lyckades nämligen ta sig igenom de öppna Major-kvalen och kliver den 4 oktober in i det stängda europeiska kvalet till Majorn i Brasilien.

BenchedHeroes är:
Michał "MICHU" Müller
Buğra "Calyx" Arkın
Owen "smooya" Butterfield
Eugene "Aunkere" Karyat
Rodion "fear" Smyk

Artikelbild: Kalle Strömgren och Stefan Romare
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..