×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

s1mple om Boombl4-ryktet: "Tror inte att de kommer att ta in honom"

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev tror inte att Kyrill "Boombl4" Mikhailov är aktuell för det internationella topplaget.
Sedan G2 Esports valt att bänka sin finska in-game leader Aleksi "Aleksib" Virolainen har det spekulerats vilt i vem som kan tänkas ersätta honom i laget. En av namnen som diskuterats är den bänkade Natus Vincere-spelaren Kirill "Boombl4" Mikhailov.

Boombl4 bänkades av Natus Vincere i slutet av maj då han bedömdes utgöra "en hög risk för klubbens rykte". Sedan dess har spelaren genomgått en uppmärksammad skilsmässa där han anklagades av sin ex-fru för att bland annat missbruka droger, något Boombl4 själv förnekat.

Nu har Boombl4s före detta lagkamrat Oleksandr "s1mple" Kostyliev uttalat sig om spelarens framtid. Under en sändning på Twitch diskuterade s1mple G2-ryktet och förklarade då att han inte trodde att värvningen skulle bli av.

— Det ryktas om att han ska till ett internationellt lag men jag tror inte att det är särskilt troligt. Så som jag känner honom tror jag inte att de kommer att värva honom, men det är bara mina tankar, säger s1mple.Några bekräftade uppgifter om vem som ska ersätta Aleksib har ännu inte kommit från G2. Förutom Boombl4 har bland annat BIG-kaptenen Johannes "tabseN" Wodarz nämnts som en potentiell ersättare.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..