×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Hackare stal CS-skins för över 60 miljoner kronor — har identifierats

1
Hälften av alla skins som stulits uppges vara återlämnade.
För ett par veckor sedan hackades skinsajten CS Money. Hackaren kom över skins till ett värde av över sex miljoner dollar (~64 miljoner kronor) och tvingade sajten att stängs ned.

Under fredagen meddelade sajten att man nu är tillbaka igen och att man dessutom lyckats få tillbaka hälften av de stulna skinsen. Enligt sajtens kommunikationschef Timofey Sobolevsky har bolaget lyckats identifiera hackaren och tagit reda på hur ingreppet skedde.

"Vi fortsätter göra allt vi kan för att få tillbaka varje stulet skin och vi kommer definitivt kompensera användare om de inte får tillbaka dem", skriver Sobolevsky i ett uttalande på Twitter.


Stölden från CS Money är inte den första stora skinstölden i år. I juni hackades världens dyraste inventory där hackaren lyckades komma över skins värda över 20 miljoner kronor.

Artikelbild: Skärmbild/CS:GO och Pressbild/CS Money

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..