×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Skinsajten hackad – skins värda flera miljoner stulna av hackare

1
Kända samlare har fått nya tillägg till sina kollektioner.
Skinsajten CSMoney blev igår hackad. Hackare upptäckte att det fanns en exploit på hemsidan som gjorde att de fick tillgång till hemsidans trading-konton, så de kunde skicka skins från den inventoryn vart de ville. Detta har gjort att de fått tag på skins för miljontals kronor.

Hackarna har använt över 30 olika Steam-konton, och har skickat trade offers till flera olika samlare som "zipeL" och "HeyZeus". Utöver dessa trades har hackarna även behållt skins för flera miljoner kronor för sig själva.

Enligt zipel så kommer alla skins som blivit skickade till olika samlare skickas tillbaka till sina förra ägare, men det är ännu oklart hur mycket Valve kommer hjälpa CSMoney få tillbaka allt på rätt plats. I juni blev samlaren "HFB" hackad, och blev av med skins värda runt 30 miljoner kronor. I det fallet kom Valve in och hjälpte honom få tillbaka allt, så vi får se om det händer denna gången också.


Artikelbild: CSMoney/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..