×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Världens dyraste inventory hackat — CS:GO-skins värda över 20 miljoner kronor stulna

1
En av världens mest kända skins-samlare har fått sin samling stulen.
En hackare påstås ha stulit CS:GO-skins till ett värde av över två miljoner dollar (~20 miljoner kronor). Uppgifterna kommer från den kända skins-samlaren ohnePixel som igår kväll twittrade om händelsen.


Enligt ohnePixel innehåller samlingen några av de mest värdefulla skinsen i världen, bland annat sju Souvenir AWP Dragon Lores och en No-Star Karambit. Flera av skinsen hade redan sålts vidare under gårdagen medan andra flyttats över till hackarens egna Steam-konto.

Den danska skins-samlaren och CS:GO-profilen zipel skrev senare under kvällen att Valve tagit tillbaka några av de trades som skett från det hackade kontot. Den ursprungliga ägaren ska i skrivande stund dock inte ha fått någon information om vad som kommer att hända med skinsen.Artikelbild: Skärmbild/CS:GO

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..