×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Övrigt

Valve raderar stulen Dragon Lore – köpare riskerade förlora 1,3 miljoner kronor

2
Stulna skins spåras av Valve och raderas efter inventory-stöld.
Valve har raderat en stulen Souvenir AWP Dragon Lore från en köpares inventory som cirkulerat på marknaden efter storstölden av ett hackat inventory. Detta rapporterar Jaxon.

Efter att den mytomspunna samlaren HFB:s skins blev stulna spreds de på marknaden däribland hans Dragon Lore värd runt 1,3 miljoner kronor. Nu har Valve spårat föremålets ID och raderat det från köparen Booths inventory.

Enligt uppgifterna hade Booth köpt AWP:n för 1,3 miljoner kronor från BUFF, en marknadsplats för CS:GO-skins, och försökte därefter dölja föremålet genom att gömma det i en storage container. Till en början såg det ut som att Booth lyckades gömma föremålet från Valve efter att vapnet duplicerades till den rätta ägaren HFB.

Nu har Booths version av AWP:n raderats och en återbetalning har gjorts från marknadsplatsen BUFF eftersom det sålda föremålet var stulet och beslagtaget.

Jakten på de hackade föremålen fortsätter där Valve kan väntas ta liknande åtgärder för att låta rättvisan skipas.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..