×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ryssland

Chefen avslöjar: Så mycket förlorade skinsajten efter hacket

1
Det blev en dyr affär för CS.Money som nyligen blivit hackade. Tiotals miljoner kronor kan nu har gått förlorade.
Under söndagen rapporterade vi att den populära skinsajten CS.Money blivit hackat. Nu har kommunikationschefen för EX CORP, moderbolaget till CS.Money, gått ut med en Twittlonger för att förklara exakt vad som hänt.

Kommunikationschefen berättar att hackarna ska ha fått tillgång till deras MA-filer, det vill säga mobil autentiseringen. Detta ledde till att försök till stänga ute dessa tjänster inte funkade. Det var alltså inte själva hemsidan som blev hackad utan MA-filerna till vissa av deras botkonton.

De estimerar nu att de förlorat hela sex miljoner dollar i skins, motsvarande över 60 miljoner kronor. Ungefär en tredjedel av dessa skins ska dessutom ha tillhört användare på sidan. Alla dessa skins är nu trade-låsta på flera olika konton.

CS.Money har nu stängt ner hemsidan och arbetar med att få tillbaka den till ett fungerande stadie och ska efter detta kompensera alla personer som förlorat skins.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..