×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Valves oväntade drag — duplicerar Dragon Lore värd 1,3 miljoner kronor

1
Efter den makalösa skin-stölden valde Valve att för första gången sedan 2016 duplicera ett skin.
För första gången sedan 2016 har Valve valt att duplicera ett skin. Det rapporterar nyhetssajten Win.GG.

Det är inte vilket skin som helst som speltillverkaren valt att duplicera, utan en av de Souvenir AWP Dragon Lores som stals i en uppmärksammad inventory-stöld i mitten av juni. En hackare kom då över CS:GO-skins till ett sammanlagt värde på över 20 miljoner kronor där Dragon Loren ifråga uppskattas ha ett värde av 1,3 miljoner kronor.

Sedan inventoryt hackades har Valve försökt att få tillbaka skinsen till dess rättmätiga ägare, men den mest värdefulla Dragon Loren har inte gått att få tillbaka genom en reverse trade. Detta föranledde Valves beslut att duplicera det unika skinet som det tidigare bara fanns ett känt exemplar av.

Duplicering av stulna skins var något som Valve gjorde regelbundet innan 2016, men sedan värdet på skins skutit i höjden valde speltillverkaren att upphöra med duplicering eftersom spelare utnyttjade det för att lura till sig skins.

Artikelbild: Skärmbild/CS:GO

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..