×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

GeT_RiGhTs nostalgiska hyllning till klassiska rivalerna: "Skapade ett starkt band"

3
Den svenska legendaren minns tillbaka på NIP:s klassiska rivalitet med VeryGames.
Igår var det på dagen tio år sedan som Emil "HeatoN" Christensen meddelade att Ninjas in Pyjamas skulle återuppstå med en stjärnspäckad femma inför släppet av Counter-Strike: Global Offensive. Femman tog scenen med storm och blev en av världens mest framgångsrika CS-lag någonsin.

Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, som var en av spelarna i den legendariska NIP-femman, valde igår att minnas tillbaka på NIP:s första stora rivalitet med det franska laget VeryGames.

"Jag minns att Robin "Fifflaren" Johansson var så rädd för VeryGames att han inte ens ville att vi skulle delta på Dreamhack Valencia för att de var så bra på Source och vi knappt hade tränat", berättar GeT_RiGhT.

"Vi skapade dock ett starkt band med fransmännen efter ett tag, fantastiska människor! Det var en jävla massa möten mellan oss då vilket var kul för oss eftersom vi vann varje gång i början. Mindre roligt efter ett tag eftersom de började vinna över oss, haha...", fortsätter han.


NIP:s första förlust mot VeryGames kom år 2013. Efter den följde fler förluster och hösten 2014 var svenskarnas tid som ohotad etta på världsrankingen över. Det är inget som verkar gräma GeT_RiGhT idag som istället lyfter den fina gemenskap som lagen fann i tävlandet.

"Det måste finnas så många minnen från den tiden för båda lagen. Men i slutändan handlade det att tävla, försöka hitta sätt att besegra varandra på och sedan dela ett gott skratt tillsammans efter turneringarna", skriver han.


Artikelbild: Pressbild/Gucci och Ninjas In Pyjamas

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..