×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

GeT_RiGhTs hyllning till svenska legendarerna: "Älskade att spela med honom"

3
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund ger en hyllande inblick i sina inspirerande CS-legendarer.
Folkkära Christopher "GeT_RiGhT" Alesund hyllar ett flertal svenska legendarer i en intervju med Inven Global.

Under intervjun ställs frågor till stjärnan från hur den professionella CS-scenen förändras med åren till GeT_RiGhTs stoltaste stunder från karriären. Ödmjukheten och värmen skiner som mest från ikonen när frågan om vilka spelare som inspirerar honom som mest ställs.

"Självklart de flesta av mina gamla lagkamrater. Men om det är någon som jag skulle säga är anledningen till min framgång — Ninjas in Pyjamas-coachen Björn "THREAT" Pers (och lagkamrat under 1.6-tiden)", svarar GeT_RiGhT och fortsätter.

"Han lärde mig hur jag skulle ta nästa steg och snabbspolade hur man ska tänka kring spelet. Ibland är det bra att inte vara i den typiskt svenska CS-stilen där vi är väldigt anpassningsbara, se calls i farten, och arbeta tillsammans som ett lag. THREAT har all det i ett, men med en mer taktisk approach. Det är en svår färdighet som få kan hantera. Han är en som jag alltid älskat att spela med, och jag hade turen att spela med honom utanför IGL-rollen."

"Det var häftigt att se hur bra han blev. Han hade lite otur under sin karriär där han alltid var del av kanske det tredje bästa 1.6-laget, och sen inte det bästa laget i CS:GO. Men har är den som inspirerat mig som mest, åtminstone i spelandet. Självklart finns det ett par legendarer från Sverige som Emil "HeatoN" Christensen och Tommy "Potti" Ingemarsson. Och jag kan inte glömma min längsta lagkamrat Patrik "f0rest" Lindberg — en som alltid pushade mig till mina gränser för att bli bättre och bättre. Om jag inte hade haft så mycket bättre lagkamrater än mig själv så tror jag inte att jag hade pushat mig själv så hårt som jag gjorde.", avslutar GeT_RiGhT frågan kring inspirationsfigurer.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..