×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

GeT_RiGhT om en framtida comeback: "Man ska aldrig säga aldrig"

1
Den svenska legendaren har inga planer på att återvända till tävlingssammanhang men vill inte stänga dörren helt.
Det har nu gått nästan ett och ett halvt år sedan den svenska CS-legendaren Christopher "GeT_RiGhT" Alesund lade ned sin proffskarriär. Förutom ett tillfälligt inhopp i det svenska laget Lilmix förra året har 31-åringen hållit sig borta från tävlingssammanhang och i huvudsak ägnat sig åt streaming på sin Twitch-kanal.

I en lång intervju med nyhetssajten Inven Global berättar GeT_RiGhT att han är tillfreds med livet som streamer och att hans hälsa blivit bättre under året. På frågan om han skulle kunna tänka sig en comeback i tävlingssammanhang avslöjar GeT_RiGhT att han inte har några sådana planer men att han samtidigt inte vill stänga några dörrar.

— Man ska aldrig säga aldrig. Kanske finns det ett lag där ute som jag verkligen vill spela med och som frågar om jag vill. Jag är dock ganska säker på att jag skulle säga nej ändå för jag är på en mycket bättre plats i livet och tävlingsbiten finns inte där för mig längre, säger GeT_RiGhT.

— Men visst, man saknar det alltid lite extra när man ser de stora turneringarna och man kommer ihåg hur nervös man blev inför de stora matcherna och så. Men alla träningstimmar och pracc — jag tror inte riktigt att det passar mig längre. Men vem vet, om ett halvår eller ett år är jag kanske tillbaka, säger han.

Även om GeT_RiGhT inte längre syns i tävlingssammanhang är han fortfarande en viktig del av CS:GO-communityt. Så sent som förra veckan presenterades han som ambassadör för Gucci Gaming Academy, ett initiativ som skapats för att hjälpa unga CS:GO-talanger att ta sig vidare i karriären.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Eden Arena Malta/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..