×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Här briljerar GeT_RiGhT med AWP:n — sänker fem spelare på egen hand

1
Cristopher "GeT_RiGhT" Alesund dominerar fortfarande på servern.
Senast Christopher "GeT_RiGhT" Alesund spelade Counter-Strike i tävlingssammanhang var när han hoppade in i Lilmix under vårsäsongen 2021. Den svenska legendaren kan dock fortfarande leverera på servern.

I ett klipp från en av sina Twitch-sändningar som GeT_RiGhT själv valde att dela på Twitter visar 32-åringen upp spel på hög nivå. I klippet tar GeT_RiGhT över A-siten på Mirage och vinner rundan på egen hand genom ett riktigt läckert ace.

Se klippet nedan:

GeT_RiGhT är en av de största legendarerna i Counter-Strikes historia. Under åren 2013—2014 utsågs han till världens bästa spelare och lyckades under sin karriär vinna över 20 stora turneringar i både 1.6 och CS:GO.

Artikelbild: Stefan Romare

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..