×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Se f0rests reaktion när GeT_RiGhT blir dödad av en bot: "100 % sant att botar har wallhack"

2
Patrik "f0rest" Lindberg hade svårt att hålla sig för skratt när BOT Cory sänkte hans gamla lagkamrat.
Under den senaste tiden har de svenska Ninjas in Pyjamas-legendarerna Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, Adam "friberg" Friberg och Patrik "f0rest" Lindberg ägnat en hel del tid åt att streama tillsammans. Under en av trions Faceit-matcher lämnade en motståndare servern och BOT Cory fick kliva in som ersättare.

I en av rundorna lyckades Cory få en kill på GeT_RiGhT, något som fick f0rest att brista ut i ett skratt som höll i sig resten av rundan.

— Jag kollar i högra hörnet och ser att BOT Cory dödar GeT_RiGhT, det är så roligt. Det är 100 % sant att botar har wallhack, sade han efter rundans avslut samtidigt som vännerna skrattade åt situationen ihop.

Videon av f0rests reaktion delades på Reddit där legendarernas vänskapliga jargong gjorde succé. I skrivande stund har posten över 500 upvotes och flera användare har vittnat om hur roligt det är att se forna lagkamraterna spela tillsammans.

Se f0rests reaktion på GeT_RiGhTs dödsfall nedan:


Artikelbild: Stefan Romare, Kalle Strömgren och Skärmbild/CS:GO

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..