×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Media: Franska organisationen nära att signa G2-stjärnan

1
Audric "JACKZ" Jug kan vara på väg att återförenas med sina gamla DBL PONEY-lagkamrater.
Under sommaren har G2 Esports-spelaren Audric "JaCkz" Jug ryktats vara på väg bort från laget. Enligt nyhetssajten 1PV ska 30-åringen nu vara nära en flytt till det franska laget HEET.

Om uppgifterna stämmer skulle det innebära att JACKZ återförenas med sina forna lagkamrater i DBL PONEY, ett lag han var med och grundade i början av 2021 när han var bänkad i G2. Enligt 1PV skulle JACKZ ersätta Lucas "Lucky" Chastang i Heets femma.

Enligt tidigare mediauppgfiter ska Complexity Gamings bänkade spelare Justin "jks" Savage vara tänkt som ersättare för JACKZ i G2.

Så kan Heet ställa upp i höst:
Alexandre "bodyy" Pianaro
Aurélien "afro" Drapier
Thomas "Djoko" Pavoni
Pierre "Ex3rcice" Bulinge
Audric "JaCkz" Jug

Artikelbild: João Ferreira/PGL
2022-08-15 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..