×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

G2-stjärnorna förlänger — skriver långtidskontrakt med storlaget

1
Kusinduon skriver på ett nytt mångårigt kontrakt med G2 Esports.
Nikola "NiKo" Kovač och Nemanja "huNter" Kovač har skrivit på ett nytt långtidskontrakt med G2 Esports. Det meddelade organisationen igår.

De två bosniska kusinerna har spelat i G2 sedan 2019 och 2020. När huNter signade år 2019 blev det G2:s första avsteg från en helfransk lineup. Året efter anslöt NiKo från Faze Clan i en affär som G2 då kallade för den "största CS:GO-värvningen i historien".

Det är inte känt hur många år som duons nya kontrakt löper över men G2 hintar om att det rör sig om flera år då man säger sig ha säkrat duon "FOR A FUCKTON OF YEARS AND A HALF".

Trots att de båda spelarna individuellt länge tillhört den absoluta världstoppen har duon ännu inte lyckats vinna några stora turneringar tillsammans. Förra året förlorade G2 finalen av både IEM Cologne och Majorn i Stockholm utan att vinna en karta. Lagets svaga finalform har fortsatt även under vårsäsongen då laget förlorade IEM Katowice-finalen med 0-3 i kartor.

Idag inleds lagets nästa jakt på en Major-trofé då laget spelar sin första match i Challengers Stage mot Team Liquid.


G2 Esports är:

Nemanja "huNter" Kovač
Nikola "NiKo" Kovač
Aleksi "Aleksib" Virolainen
Ilya "m0NESY-" Osipov
Audric "JaCkz" Jug

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..